Maandagmorgenleed

Maandagmorgenleed

Ik moet even mopperen hoor! Is het al bijna weekend?

Al 2 jaar ervaren wij overlast van hangjongeren op het Kettingplein, zelf hebben ze het heel gezellig maar dat de mensen die aan het Kettingplein wonen hun harde muziek, vechtpartijen, vuurwerk en gegil minder fijn vinden…who cares! Dat resulteert er in dat ik heel vaak in de wacht sta bij het landelijk nummer van de politie. Dat nummer is gek genoeg een betaald nummer….. Sinds kort zijn we niet de enigen die er overlast van ervaren en bellen andere mensen ook. Hopelijk word er iets aan gedaan want de uitgeschreven bonnen lachen ze om, pa en ma betalen zeker wel?

Dan word je in de nacht van zondag op maandag wakker omdat je blijkbaar misselijk werd in je slaap…het duurde even voordat ik daar overheen was. Resultaat…een ochtendhumeur van formaat!

Met dat ochtendhumeur kom ik beneden om vreselijke bende en stank aan te treffen….

De kat is blijkbaar met de drol aan haar poten van de bak gestapt en in haar poging om de stinkende belager af te schudden heeft ze een dansje door het huis gedaan. Resultaat… stront all over the place!

Stront opgeruimd en dan je bed afhalen met lichte beving en hoge stress de wasmachine benaderd. Het kreng heeft namelijk kuren de laatste tijd, hij verwacht een bepaald klikje van de deur voordat hij wil starten….

Je raad het al, de deur wil niet klikken maar wel dichtgaan…. Bij elke nieuwe poging moet ik ongeveer 3 minuten wachten voor de deur weer van het slot wil. Na wat stevige taal en 4 pogingen verder draait de was eindelijk!

Het is maandagochtend, 10 uur en ik ben toe aan weekend!

Bonsje.

2 gedachten over “Maandagmorgenleed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: