Blogpauze

Blogpauze

Lieve mensen,

Bonsje hier 🙂

Ik wil jullie even vertellen dat ik even een pauze in ga lassen. Zoals jullie weten zijn wij bezig in een fertiliteitstraject en dat valt me enorm veel zwaarder dan ik had verwacht. Ik ben moe, heb continu hoofdpijn en heb al mijn energie nodig om overeind te blijven. Ik ben ook totaal niet geinspireerd om te koken en nieuwe dingen te bedenken.

Op dit moment voelt mijn blog aan als verplichting en een hobby mag nooit een verplichting worden. Ik ga dus even de focus op mezelf en onze kinderwens leggen. Eten doe ik nog steeds maar ik heb niet altijd de energie om dat even creatief en gezond te doen. Omdat dit uiteindelijk een foodblog is, voelt het niet eerlijk als ik jullie geen nieuwe recepten kan geven. Het voelt ook niet fijn om niets nieuws te kunnen schrijven omdat ik gewoon de energie er niet voor heb.

Bij deze dus….

Ik neem even pauze, even tot mezelf komen… en het lekkere eten? Dat komt heus wel weer! #foodieforlife

I see you when i see you

Liefs Bonsje.

8 gedachten over “Blogpauze

  1. Goed dat je deze keuze durft te maken en voor jezelf kiest! Dat is uiteindelijk altijd het belangrijkst! Heel veel succes en sterkte de komende tijd. Ik hoop je gauw weer online terug te zien!

  2. Heeeeeeel veel succes. Been there done that. Met na een hele lange weg twee prachtige kinderen. Houd oog voor elkaar en neem af en toe een break ookal gaat dat tegen je gevoel in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: