Blijmakers

Blijmakers

Hier op mijn blog deel ik al mijn zorgen en verdrietjes met jullie, de strijd tegen de depressie en het gevecht om zwanger te mogen raken. Jullie zullen wel denken dat ik een heel zwaarmoedig en somber mens ben πŸ˜‰ Maar dat valt enorm mee hoor! Ik heb een enorme lust voor het leven en kan enorm genieten van de simpelste dingen. Ik lach graag en veel en hou van zingen en dansen (al heb ik geen enkel ritmegevoel). Er zijn een paar dingen waar ik dus echt ontzettend blij van word en ook dat wil ik nou wel eens benoemen. Omdat het leven niet allen maar moeilijk is, maar omdat het leven prachtig is! Mijn blijmakers…..

Make up.

Make up is na koken en eten mijn tweede grote liefde. Ik heb echt een passie voor make up πŸ™‚ ‘the Mr’ moppert altijd over mijn collectie omdat deze de halve badkamer in beslag neemt πŸ˜‰ Ik kan ook niet begrijpen dat vrouwen zonder make up de deur uit gaan! Het leven word meteen een beetje mooier van een kleurige eyliner, een beetje mascara, de juiste wenkbrauwkleur en knallende lippenstift πŸ™‚ Tijd, dat kost geen tijd. Het is een beetje liefde wat je in jezelf steekt en rode lippen zijn liefde πŸ™‚

Vriendinnen.

Koffie en foute gesprekken…lachen en gieren om foute mannen, kleine en grote jannen πŸ˜‰ Samen huilen en schelden bij pijn en verdriet… Vriendinnen zijn de cadeautjes in mijn bestaan. Oh en die ene mannelijke vriend die ik bezit…je bent mijn held!

Jurkjes, schoenen en hoeden.

Je krijgt het oud gereformeerde niet zomaar uit het meisje πŸ˜‰ Ik word blij van jurkjes! Gewoon omdat mijn benen mooi zijn en ik dat mag laten zien. Omdat ik niet heel meisjesachtig ben maar me wel graag vrouwelijk voel. Schoenen zijn fantastisch…schoenen vergeven je dat beetje overgewicht, ze passen altijd. Ik ben dol op kleding maar totaal niet modebewust, ik heb een nogal bijzondere eigen stijl en combineer vrolijk de meest bijzondere stukken met elkaar. Mijn favorieten van dit moment? Mijn tuinbroek, mijn geborduurde bomberjackje, en mijn zachtroze plooirok met zilveren glitters. Schoenen durf ik niet meer te kopen, ik bezit 60 paar waarvan ik op de helft niet kan lopen omdat de hakken veel te hoog zijn πŸ˜‰ Maar ja…ze zijn zo mooi…. πŸ˜‰

Het moment dat het ’s nachts helemaal stil is.

Ik hou van de stilte. Ik ben heel hoog sensitief en word van teveel prikkels en geluidjes helemaal hyper gestressed. ’s Nachts rond een uur of 12 word het in de drukke Lange Nering eindelijk stil en kan ik mijn eigen gedachten eindelijk horen zonder verstorende prikkels. Ik krijg dan eindelijk mijn veel te drukke hoofd op een rijtje…ik word zo blij van de stilte!

Kinderen.

Gewoon omdat kinderen bijzonder zijn. Hun eigen unieke en eerlijke zelf πŸ™‚ Soms is het helemaal niet zo tof om al ‘groot’ te zijn πŸ˜‰ Ik ben graag nog een beetje ‘kinderachtig’.

Oma onderbroeken.

Hoe fout πŸ˜‰ Ja, ik weet het! Ik bezit natuurlijk ook een la vol met mooie broekjes want hey…het oog van ‘the Mr’ wil ook wat. Maar stiekem zit zo’n oma onderbroek die je tot je oksels op kan trekken het aller lekkerst πŸ˜‰

Liefde.

Daar word toch iedereen blij van?! De liefde is het mooiste geschenk. 2 mensen die onvoorwaardelijk van elkaar houden, zelfs in die mineon onesie op de bank terwijl je vies van je af ligt te ruften en te boeren…(ja, ik kan heel hard boeren πŸ˜‰ )

Gin tonic.

Dit is gewoon echt een hemels drankje! Zomer in een glas…als er geen alcohol in zou zitten zou ik er mee ontbijten mensen! Ik word al blij als ik zo’n mooie cocktail voor me op tafel zie verschijnen…vol fris ijs en met de druppeltjes condens aan de buitenkant van het glas op een warme dag….LIEFDE!

Jezelf durven zijn.

I am getting there…. Het gaat me steeds een beetje beter af om Bonsje te durven zijn en me niet te veel van de mening van anderen aan te trekken en daar word ik best een beetje blij van!

Mijn kapster.

De dame die altijd begrijpt wat ik bedoel. Die alles durft met mijn haar en niet ongelovig en niet begrijpend haar wenkbrauwen optrekt als ik zeg dat ik mijn haar graag een beetje ‘uitgekauwd’ geknipt wil hebben. Die helemaal begrijpt wat ik bedoel met kleine zeemeermin haar πŸ™‚ Ik word echt blij van mijn kapster!

Zomaar een ritje met ‘the Mr’.

Wij mogen graag samen in de auto stappen en zomaar een ritje maken. Op die momenten zijn we even heel dicht bij elkaar, we voeren de beste gesprekken of zingen samen keihard mee met de muziek die we samen mooi vinden. Dat is nog best een beetje lastig want onze muzieksmaak is nogal verschillend πŸ˜‰ Waar ik hou van opera, houdt Michel van Metallica en waar ik gelukkig word van de 3J’s, wordt ‘the Mr’ blij van hardcore πŸ˜‰

Allemaal blij makers in mijn hele mooie en gelukkige leventje.

Bonsje.

Eén gedachte over “Blijmakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: